Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sapanca Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin Sapanca’nın güzelliklerini ortaya çıkartmak için düzenlediği 5’inci geleneksel “Benim Gözümde Sapanca” fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı Sapanca MYO yerleşkesinde yapıldı.

Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Paslı, Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Oğuz Türkay, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Erhan Bezgin, İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmir, Jandarma Komutanı Mehmet Kütük, İlçe Müftüsü Faruk Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede, Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Çiğdem Ayanoğlu,  Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emine Tarım, Richmond Otel İnsan Kaynakları Müdürü Huriye Yıldırım,  Sapanca MYO Öğretim Elemanları, Sapanca Gazetesi İnsan Kaynakları Müdürü İsa Çiçek, sponsorlar, sanatseverler ve öğrenciler katıldı katıldı.

Bu sene üç dalda düzenlenen yarışmaya 241 fotoğraf katıldı. 30 fotoğrafın sergilendiği etkinlikte  ‘’Doğa’’ dalında birincilik ödülünü Hasan İçel, ikincilik ödülünü Mehmet Durmaz Tokur, üçüncülük ödülünü Nihat Kolumsağ alırken; ‘’Mimari’’ dalında birincilik ödülünü Furkan Aykut, ikincilik ödülünü Eren Erenbilge, üçüncülük ödülünü Sipan Botan aldı. ‘’Yaşam’’ dalında ise birincilik ödülü Cengizhan Türkoğlu, ikincilik ödülü Şule Çakar, üçüncülük ödülü de Ela Aktay’ın oldu. Ödül töreni ve sergi açılışı sonrası öğrenciler bahar şenliği düzenleyerek bütün bir yılın yorgunluğunu attı.