Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, SUBÜ öğrencileri ile birlikte Ferizli’de düzenlenen ‘Bugün Fidan Yarın Nefes’ fidan dikme etkinliğine katılarak, fidan dikti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ‘Bugün Fidan Yarın Nefes’ sloganı ile başlatılan ve bu yıl ilki gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Ferizli’de düzenlenen fidan dikme etkinliğine Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve SUBÜ öğrencileri de katıldı.

Ülkemizin dört bir yanında 1 milyondan fazla fidan dikimi gerçekleştirilirken Sakarya’da da binlerce fidan toprakla buluşturuldu. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü vesilesiyle Sakarya’nın birçok noktasında fidan dikim töreni yapılırken, Ferizli İlçesi’nde Sakarya protokolünün de katıldığı geniş kapsamlı fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

başlık