Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ferizli Meslek Yüksekokulu Polis Haftası kapsamında  “Halk ve Polis İlişkileri” afiş sergisi düzenledi.

Ferizli Emniyet Amirliği salonunda gerçekleştirilen sergiye Öğretim Görevlileri Nadiye Kınalı, Nadire Alagöz, Pınar Çınar, Zehra Vahapoğlu, İdari Personel; Adnan Çetin, Ersin Filiz ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi. Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Ersin Berk tarafından organize edilen sergide, Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinin hazırladığı afişler yer aldı. Sergi ile ilgili açıklamalarda bulunan Öğretim Görevlisi Berk, Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümünde toplumsal bilinç ve kamu kuruluşları arası ilişkilerin güçlendirilmesini amaçladıklarını belirterek, yeni kurulan bir bölüm olarak şehirle olan etkileşimlerinin ve projelerinin devam edeceğini söyledi.