Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Robot Teknolojileri ve Akıllı Sistemler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ROTASAM) 8-14 yaş grubu çocuklar için sertifikalı Robotik Kodlama eğitimlerine başlıyor.

Topluma yönelik eğitimler kapsamında geleceğin mühendislerini yetiştirmek ve mühendislik mesleğini sevdirmeyi amaçlayan SUBÜ ROTASAM,  8-14 yaş grubu çocuklar için Robotik Kodlama eğitimlerine başlıyor. Ara tatil döneminde, toplamda 20 saat sürecek Robotik Kodlama Eğitimi ile çocukların kodlama becerilerinin yanı sıra bilim, teknoloji ve mühendislik becerilerinin geliştirilmesi ve kompütasyonel düşünce becerisinin kazandırılması amaçlanıyor.

SUBÜ Teknoloji Fakültesi (T4 Blok) – ROTASAM’da verilecek eğitimler için Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi personellerine de yüzde 10 indirim uygulanacak.

Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’ne (SAYEM) yapılabilecek başvuruların son tarihi ise 17 Ocak.

Eğitim Tarihleri:

1. grup: 20.01.2020 – 25.01.2020

2. grup: 27.01.2020 – 01.02.2020

Detaylı bilgi ve online başvuru için: https://sayem.subu.edu.tr/egitimler/orgun-egitim/kisisel-gelisim/robotik-kodlama

Görseller