Sevgili öğrencilerimiz / mezunlarımız;

Üniversitemizin de paydaşları arasında yer aldığı “Batı Karadeniz Kariyer Fuarı” (BATIKAF), Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinatörlüğünde “Yetenek Her Yerde” temasıyla 25-26 Mart 2022 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecektir.

17 üniversitenin, meslek odalarının ve çok sayıda sektör temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan bu fuarda, iş ve staj olanakları hakkında bilgi edinme, gelecekte birlikte çalışma fırsatı yakalayabileceğiniz firmalarla tanışma ve iletişim kurma imkânı bulabileceksiniz.

Ayrıca yine bu fuarda kariyer planlarınızı birlikte şekillendirebileceğiniz alanında uzman kişilerle görüşebilecek, kişisel ve mesleki gelişiminize katkı sunacak etkinliklere, seminerlere, atölye çalışmalarına, mülakat simülasyonlarına katılabileceksiniz.

Geleceğinize yön verecek olan BATIKAF’a katılımlarınızı bekliyoruz.

Kayıt ve katılım bilgileri:

BATIKAF’a katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz ve mezunlarımız yetenekkapisi.org adresi üzerinden kayıt işlemini online olarak gerçekleştirebilirler. Başvuruları kabul edilenler ilerleyen günlerde ilan edilecektir.

Bolu’da gerçekleşecek olan BATIKAF’a ulaşım ücretsiz olarak Üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.