2022 – 2023 Bahar Yarı Yılı İçin Senato Kararları

• 2022 – 2023 Bahar Yarıyılında Eğitim-Öğretim çevrimiçi olarak yapılacaktır.
  • 2022 – 2023 Bahar Yarıyılı derse yazılma işlemleri 20-26 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Eğitim-Öğretim 27 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.
  • Talep eden öğrencilerimize kayıt dondurma hakkı verilmesinin;
  • Deprem nedeniyle 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında akademik takvimde belirtilen tarihler arasında kayıt yenileme işlemleri yapamayacak öğrencilerimiz için mazeretli kayıt yenileme tarihi 17 Mart 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.
  • Deprem bölgesindeki üniversitelerde kayıtlı öğrencilerin talep etmeleri ve üniversitelerinin izin vermesi halinde Özel Öğrenci statüsünde üniversitemize kabul edilecektir.
  • Yıl içi sınavlar ve ödev süreçleri çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.
  • Derslerin uygulama kısımları sürecin normalleşmesi durumuna göre yeniden değerlendirilecektir.
  • İşletmede Mesleki Eğitim” dersine gidecek öğrencilerimiz işyeri şartlarını sağlamak kaydıyla istedikleri yerlerde işyeri uygulamasına devam edebileceklerdir.
  • Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması dersleri Milli Eğitim Bakanlığı ve YÖK tarafından belirlenecek takvime ve yönteme göre ilgili fakülte tarafından yürütülecektir.