Kıymetli Öğrenciler,
yapılan tercihler sonrası yerleştirme sonuçları ektedir.

KA103 projesi kapsamında yeterli sayıda hareketlilikler için başvuru yaptık, ancak yeni kurulan Üniversite olmamız nedeniyle, Ulusal Ajans tarafından, tarafımıza aktarılacak hibe miktarlarının beklentimizin altında olması durumunda, asil listede olmanıza rağmen hareketliliklerden hibe alamama durumunuz söz konusu olabilir.

Lütfen bu uyarımızı dikkate alınız! Sonradan oluşabilecek, asil listede görünmenize rağmen hibe alamama ve dolayısıyla hareketlilikten yararlanamama probleminin, SUBÜ Erasmus Koordinatörlüğü'nün sorumluluğunda olmadığını bilmenizi isteriz.

Asil Listede olmanıza rağmen, hakkınızdan feragat etme durumunuz söz konusu olursa da, 15.03.2019 tarihi mesai bitimine kadar ekteki feragat dilekçesi formunu doldurup, erasmus@subu.edu.tr e-posta adresimize göndermeniz gerekmektedir. Feragat etmedikleri halde, hareketlilikten herhangi bir sebepten dolayı yararlanamayanların bir sonraki dönem başvuranlardan 10 puan düşülecektir.