Ana içeriğe atla

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Uluslararası Öğrenci Ek Başvuruları (Lisans-Önlisans) Başlamış Olup 17 Eylül2019 Tarihinde Sona Erecektir.

ÖNEMLİ UYARI:

Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi veya Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliğibölümlerini tercih edecek adayların, bu bölümlere yerleştirilebilmeleri için online başvuru yaparken ‘SPORTİF ÖZGEÇMİŞ’ yüklemeleri gerekmektedir.

Kontenjanlar içinTIKLAYINIZ

Başvuru Yapmak İçin TIKLAYINIZ

BAŞVURU VE KAYIT TAKVİMİ

Başvuru

09 – 17 Eylül 2019

Kesin Kayıt Hakkı Kazananların İlanı

20 Eylül 2019

Kesin Kayıtlar

23 Eylül – 07 Ekim 2019

ONLINE BAŞVURU İŞLEMLERİ

1. Başvuru sırasında öğrenciler kendilerinden istenen bilgileri dolduracaklar, belgeleri sisteme yükleyeceklerdir.

2. Başvuru belgeleri Türkçe veya İngilizce olmalıdır.

3. Değerlendirmede eksik bilgi ve/veya belgeye rastlanan adayın başvurusu iptal edilecektir.

4. Lise Mezuniyet Notu ile başvuracak adaylar mutlaka Lise Mezuniyet Notu’nu gösteren bir belge

yüklemelidirler.

5. Başvuru sırasında yüklenen belgelerin asılları kesin kayıt sırasında kayıt görevlilerine teslim

edilecektir.

6. Başvurular başvuru takvimde belirtilen tarihlerde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi internet sayfası üzerinden yapılır(https://studyin.subu.edu.tr/tr).

7. Her aday sadece bir başvuru yapabilir, bu başvurusunda en fazla 5 bölüm tercih edebilir. Birdenfazla başvurusu olduğu tespit edilen adayların tüm başvuruları iptal edilir.

8. Tercih edilecek bölümlere ait özel koşullar ve açıklamalar Kontenjan Tablosunda yer almakta olup dikkatlice incelenmesi önerilmektedir

• NOT: Üniversite giriş statüsünde olan sınavların (SAT vb.) geçerlilik süresi 2 (iki) yıldır. Lise bitirmesınavları statüsünde olan sınavlar (ABİTUR vb.) süresiz geçerlidir.

Soru ve sorunlarınız için:

E-POSTA: studyinsubu@subu.edu.tr

TEL: 0264 295 39 46